tiistai 23. toukokuuta 2017

TALKOOKUULUTUS !!!!

Kevät on hiipinyt jo Savoonkin ja on aika aloitella tulevaan kesään valmistautuminen!

Kaislastenlahden uimarantaa on tarkoitus kunnostaa kevään ja alkukesän aikana (mm. uimarannan kunnostus, venepaikkojen kunnostus) ja rantaan rakennetaan myös hieno, hirsinen grillikatos ja uusi grilli. Rannan kunnostusta ja katoksen hankkimista varten on kyläyhdistyksen johtokunta hakenut rahoitusta Kalakukko ry:n PUIKU-hankkeelta. Iloksemme rahoitus on myös meille myönnetty! Katoksen hirsikehikko tilataan Savon ammatti- ja aikuisopistolta ja se pystytetään rantaan talkoovoimin. Rakennus- ja kunnostustyöt aloitellaan rannassa toukokuun aikana ja tavoitteena olisi saada ranta valmiiksi juhannukseen mennessä.


Hirsikatos valmistumassa opistolla :) Vastaava tulee myös Kaislastenlahden rantaan!

Kyläyhdistyksen johtokunta organisoi hankkeen toteutuksen ja on myös mukana pystyttämässä grillikatosta sekä tekemässä muita kunnostustöitä, mutta yksin johtokuntalaisten voimin rannan kunnostus ja katoksen pystytys ei onnistu - tarvitsisimme myös kovasti kyläläisten apua! Pyydämme nyt kyläläisiä ilmoittautumaan talkooväeksi.

Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä johtokunnan puheenjohtajaan Jani Kokkoseen tai sihteeriin Julia Kokoraan mahdollisimman pian. Tarkemmat ajat työlle voidaan lyödä lukkoon kun tiedetään, millainen porukka meitä olisi talkoisiin osallistumassa.

Rakennetaan yhdessä kylällemme upea ranta!

TERVETULOA MUKAAN!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa.